Atos - Afstudeeropdracht IT - Applicatie voor HR opzetten

Description

Over Atos

Atos is toonaangevend in digitale services met een pro forma jaaromzet van 13 miljard euro. Bij Atos zijn op dit moment 120.000 medewerkers werkzaam, verspreidt over 73 landen. Wereldwijd is het de grootste speler op het gebied van Cloud, Cybersecurity en High-performance Computing. Met behulp van de diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in allerlei marktsectoren. Ook is Atos de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat zij genoteerd aan de Euronext Paris market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Wil je weten wat wij nog meer doen? Ga naar nl.atos.net.

Atos zit wereldwijd gevestigd en ambieert het om al haar medewerkers gelijke kansen te bieden. Daarom stuurt Atos op het creëren van een inclusieve werkcultuur waarmee diversiteit op de werkvloer wordt herkend, ontwikkeld en gerespecteerd.

Requirements

Wat verwachten wij van jou?

Je bent op zoek naar een afstudeeropdracht voor minimaal 4-6 maanden

Je bent student (HBO of WO) in de IT, bij voorkeur informatie management

Je hebt ervaring met het beschrijven van datamodellen en processen

Gedreven, energiek, positief ingesteld. Je bent proactief en houdt van aanpakken

Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is een must

Standplaats: Amstelveen (eventueel in combinatie met 1 dag per week in Zoetermeer)

Profile

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht en steek jij graag je handen uit de mouwen dan is dit je opdracht.

Jouw afstudeeropdracht @ Atos

Wij zijn op zoek naar een student die voor onze HR-afdeling Role Based Access wil opzetten. Kort samengevat willen we een model, proces en tool invoeren waarmee we de toegang tot onze HR-applicaties kunnen managen. Dit begint bij de start van nieuwe collega’s, verandering van rollen tot en met de uitdiensttreding. Onderdelen van de opdracht (kunnen) zijn:

Beschrijven gewenste situatie

Opzetten van een (data) model

Beschrijven van het end-to-end proces van aanvraag, wijziging, verwijdering van autorisaties

Keuze van een tool (bij voorkeur een bestaande applicatie die binnen Atos beschikbaar is) en zorgdragen voor de implementatie

Documenteren en kennis overdragen

Salary

Wat wij jou te bieden hebben

Bij Atos staan IT en IT-innovatie centraal. Voor jou als stagiair wil Atos graag een inspirerende en faciliterende opdrachtgever zijn, zodat jij jezelf zowel vakmatig als persoonlijk kan ontwikkelen. Maar natuurlijk hebben wij jou nog veel meer te bieden, namelijk:

Een prima stagevergoeding

Reiskostenvergoeding

Uitdagingende afstudeeropdracht

Goede begeleiding

Gepassioneerde collega’s

Mogelijkheid om je netwerk binnen Atos uit te breiden en wellicht na je studie te benutten!

Application procedure

Waar wacht je op? Join us!

Voor meer informatie over deze interessante meeloopstage kun je contact opnemen met Recruitment, Wafae Oustou (Corporate Recruiter) op 06 14333238 . Wil je solliciteren, upload dan jouw CV via onze website of stuur je cv naar wafae.oustou.external@atos.net.